De virtuele speeltuin voor kinderen in het ziekenhuis

PlaygroundVR brengt de speeltuin naar het ziekenhuisbed

PlaygroundVR is een virtuele speeltuin waarin kinderen in het ziekenhuis kunnen rondlopen, spelletjes spelen en praten met elkaar en vriendjes. Door gebruik te maken van Virtual Reality technologie voelen de kinderen alsof ze totaal ergens anders zijn en kunnen ze voor eventjes het ziekenhuis inruilen voor de virtuele speeltuin. Kinderen kunnen samen met anderen in het ziekenhuis buitenspelen in de online wereld, op een veilige manier zonder dat ze risico's lopen. Dit kan ook met aanwezige vriendjes, vriendinnetjes en familie.

'Het voelde even alsof ik niet meer in mijn rolstoel zat.'

PlaygroundVR maakt het draaglijker

Het ziekenhuisbezoek draaglijk maken, dat is onze missie, met als doel snellere genezing. Met de ontwikkeling van PlaygroundVR willen wij bijdragen aan een leuker en aangenamer verblijf voor jonge kinderen in het ziekenhuis. Door kinderen alle vrijheid te geven in de virtuele speeltuin kunnen ze zelf ontdekken en eigen spellen bedenken. Een tak kan een zwaard van een ridder zijn en met een stuk touw is het een hengel: de fantasie mag de vrije loop. PlaygroundVR streeft naar: stress verlagen, sociaal verbinden en creatief ontwikkelen.
Juist tijdens een behandeling is het voor kinderen heel belangrijk om af en toe even het ziekenhuis te vergeten en op een leuke en vrije manier contact te zoeken met andere kinderen.
PlaygroundVR werkt samen met

Bekend van

Wij staan open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen

Meer weten? Mail of bel ons!

KvK: 74855352